Специална екскурзия Избягайте от ежедневието в Индия през октомври за само 1700 лева

Специална екскурзия Избягайте от ежедневието в Индия през октомври за само 1700 лева

Дали се чувствате изтощени от ежедневната рутина и се нуждаете от промяна? Тогава специалната екскурзия до Индия е вашето идеално побегливо място. В страната, която е известна с богатството си на култура и духовност, октомври предлага перфектната атмосфера за един романтичен и спокоен престой.

Започнете вашето приключение в Индия през октомври, когато климатът е благоприятен и температурите са приятни. Тази специална екскурзия ви дава възможността да избягате от ежедневните грижи и стреса и да се потопите в богатата култура и екзотичните пейзажи на Индия. Само за 1700 лева, вие ще имате възможността да преживеете незабравимо пътешествие през октомври тази година.

Индия през октомври…

През октомври Индия е в своя пълен разцвет – красивите пролетни градини и пазарите, пълни с цветя и плодове, са истинска почивка за очите и сетивата. Климатът е приятен, с топли дни и прохладни нощи, което прави октомври идеалният месец за една спокойна и романтична почивка. Независимо дали сте влюбен двойка, предпочитаща романтични прогулки по плажовете или приключенско семейство, търсещо нови и увлекателни преживявания, Индия има нещо за всекиго.

Специална екскурзия в Индия през октомври!

Избягайте от ежедневието и открийте красотата на Индия през октомври! Само за 1700 лева, можете да се насладите на уникалния опит да посетите тази изумителна страна. Октомври е идеалният месец за пътуване в Индия, тъй като климатът е много приятен и няма големи туристически натоварвания, което означава, че ще можете да се насладите на по-спокоен и щастлив опит.

Индия притегля с богатството на своите култури и древни традиции. От посещението на светите храмове и дворците до разходка из пазарите и опита с разнообразната местна кухня, Индия ще ви омагьоса с неповторимите си атомосфера и гостоприемство.

През октомври, природата на Индия също разкрива своята великолепна страна. Можете да се насладите на прекрасните гледки на цъфтящите полета и ярките цветя в долините на националния парк Казиравангла. Също така, имате възможността да разгледате забележителности като Тадж Махал, Сундърбанс Национален парк и много други.

Не пропускайте възможността да избягате от ежедневието и да посетите Индия през октомври! Разберете повече и резервирайте вашата специална екскурзия сега!

Уникална възможност да се отделиш от ежедневието с дестинация Индия

Избягайте от ежедневието през октомври и се насладете на незабравима специална екскурзия в Индия. Само за 1700 лева, ще имате възможността да откриете красотата на тази уникална държава.

Индия е известна със своите богати културни традиции, впечатляващи паметници и божествени храмове. През октомври, температурите са приятни и подходящи за разглеждане на градовете и достопримечателностите.

Период на пътуване: през октомври
Цена: само 1700 лева
Продължителност: за цялата екскурзия
Дестинация: Индия
Изкушаващи предложения: отдели се от ежедневието

Не пропускайте тази удивителна възможност и се потопете в екзотичната атмосфера на Индия. Резервирайте своята специална екскурзия през октомври и освободете се от стреса на ежедневието.

Изживейте несравним релакс

Избягайте от ежедневието в Индия през октомври за само 1700 лева! В сърцето на Индия ви очакват невероятни преживявания и релаксация, които ще ви помогнат да избегнете стреса на ежедневието. Насладете се на изключителната красота на октобрийските пейзажи и възстановете енергията си, докато се разхождате из пъстърото и разнообразно околностите.

Тази специална екскурзия през октомври е идеална за всички, които търсят несравним релакс. Открийте културното богатство на Индия, посещавайки различни исторически забележителности и светилища. Вкусете аутентичната индийска кухня и се насладете на традиционни танци и фолклорни изпълнения.

Не изпускайте тази уникална възможност да избягате от ежедневието и да опитате нещо различно този октомври. Резервирайте сега и се потопете в чаровната атмосфера на Индия!

Ощетете атмосферата на Индия

Индия, със своите многобройни традиции и богата култура, предлага уникално преживяване на всеки посетител. Ако търсите опит, който да ви отведе в един различен свят, избягайте от ежедневието в октомври и посетете Индия.

Избягайте от стреса и рутината на ежедневието за само 1700 лева и се потопете в цветната атмосфера на Индия. Октомври е перфектният месец за посещение, когато климатът е приятно топъл и сух, и известни празници като Дурга Пуджа и Дивали предоставят възможност за туристи да се включат в традициите на индийския народ.

Посетителите могат да се насладят на прекрасни пейзажи, древни храмове, величествени дворци и живописни градове. Индийската кухня предлага богатство от вкусове и неизписуеми аромати. Бъдете готови да изпитате всичко от пикантни кари, до изящни сладкиши.

Индия е държава, която се гордее със своето богатство от културни забележителности и религиозни обекти. Посетете Таадж Махал, едно от Новите световни чудеса, и се възхитете на невероятната архитектура. Поемете на разходка из Хавели, където ще откриете пъстри улици, пазари и богато наследство.

  • Посетете селото Пушкар и се присъединете към тържествата на годишния празник на Апура Пучкар.
  • Посетете Гоа и се насладете на сини плажове и бляскави нощни живот.
  • Почерпете се с известната гарва кафе в Кьолката.
  • Има много други места, които трябва да посетите в Индия, за да се насладите на атмосферата на тази дивна държава.

Не изпускайте възможността да избегнете от ежедневието в Индия през октомври. За само 1700 лева можете да се потопите в културата, традициите и атмосферата на тази магическа държава. Не чакайте – запишете се и изявайте духа на Индия сега!

Цена – само 1700 лева

Избягайте от ежедневието в Индия през октомври за само 1700 лева. Тази специална екскурзия ще ви предостави възможността да избягате от рутината и да откриете красотата на Индия.

Дати и програма на екскурзията

Специална екскурзия в Индия, която Ви предлагаме, ще се проведе в периода от 1 до 7 октомври. Това е перфектното време да избягате от ежедневието и да се потопите в красотата на индийската култура.

Програмата на екскурзията е богата на интересни забележителности и пътешествия, които ще Ви отведат в сърцето на Индия. В екскурзията са включени следните дестинации и събития:

Дата Програма
1 октомври Пристигане в Делхи
2 октомври Разглеждане на забележителностите в Делхи
3 октомври Посещение на Тадж Махал
4 октомври Разглеждане на Форт Амер в Джайпур
5 октомври Обиколка на града Джайпур
6 октомври Посещение на Амбер крепостта
7 октомври Завършване на екскурзията и заминаване за летището

Тази незабравима екскурзия е на цена само 1700 лева и включва всички необходими разходи за транспорт, настаняване и храна. Изберете да избягате от ежедневието и да се насладите на красотата на Индия с нас в октомври!

Първа седмица на октомври

Включени места за посещение

Имайте възможността да избягате от ежедневието и потопите във вълшебството на Индия, посещавайки някои от най-забележителните места през октомври. За само 1700 лева ще можете да разгледате:

– Словно изведен от приказка Тадж Махал, напълно заслужено включен в списъка на Новите седем световни чудеса.

– Кцхедрадж, силен символ на индийската култура и един от най-големите храмове в страната.

– Пушкар, където ще можете да се насладите на едно от най-големите пилгримски събития – Фестивала на камилите.

– Раджастхан, където ще можете да се потопите в цветни пазари, стари палати и обичаи на местните хора.

– Джайсалмеър, град на пустинята, който очарова със своите многобройни крепости и палати.

– Ришикеш, където разполагате с възможността да изпитате истинското духовно изживяване на Харидвар и да се срещнете със света на йога и аюрведа.

Тези и много други места в Индия ви предлагаме през октомври, за да избегнете ежедневието и да се насладите на един незабравим опит. Не пропускайте тази възможност за само 1700 лева!

Културни и природни забележителности

Избягайте от ежедневието в Индия през октомври за само 1700 лева и открийте богатството от културни и природни забележителности, които тази дестинация предлага.

Индия е известна със своите древни храмове, палати и кралски градове, които разказват история за богатата култура и традиции на страната. Посетете Тадж Махал, един от най-иконичните паметници на света, и се впечатлете от неговата красота и величие. Разходете се из старата част на Делхи и открийте множеството темпли от различни религии, които съществуват на ръба на града.

Ако сте любител на природата, Индия е също идеалната дестинация за вас. През октомври можете да се насладите на прекрасното време и се отправите на планинско преживяване в Хималаите. Изживейте близката среща с величествените върхове и разнообразността от флора и фауна в този регион.

Запазете своето място за специалната екскурзия в Индия през октомври за само 1700 лева и се насладете на незабравимо пътешествие, което няма да остане само в спомените.

Почивка на едно от най-красивите места

Избягайте от ежедневието в презоктомври за само 1700 лева и посетете Индия. Тази специална екскурзия ще ви остави дишащи и възхищени от красотата на тази уникална страна. Индия е известна с богатата си култура, разнообразието на пейзажите и удивителните паметници на историята.

Октомври е идеалният месец за посещение на Индия, тъй като е сезонът на мекото време и ниската влажност. Можете да се насладите на топлите слънчеви лъчи и да се разходите из ярките цветни градини и паркове.

Цената от 1700 лева включва полети, настаняване в уютни хотели и разнообразни екскурзии на изключителни места. Ще посетите прочути храмове и дворци, ще се разходите по екзотичните плажове и ще опознаете местната култура и кухня.

Индия ще ви зашемети с богатството на своите цветове, аромати и вкусове. Можете да опитате традиционната индийска кухня, която се характеризира с изключително богатство на подправки и аромати.

Не изпускайте възможността да се откъснете от ежедневието и да си починете на това уникално място. Избягайте от стреса и пренапишете историята си с едно незабравимо пътешествие в Индия.

Опитайте изисканата индийска кухня

Ако искате да избягате от ежедневието, предлагаме ви вълнуваща специална екскурзия в Индия през октомври за само 1700 лева. Тази уникална възможност ви предоставя възможността да опитате изисканата индийска кухня, която ще ви остави без дъх.

Индия е дом на някои от най-вкусните и разнообразни ястия в света. От пикантните кари до ароматните тандури, индийската кухня ще ви пренесе на пътешествие из смесицата от вкусове и аромати.

  • Опитайте пикантните и ароматни кари с различни видове месо и зеленчуци.
  • Насладете се на свежи и хрупкави нан хлябове, които са идеални за нахранване.
  • Не пропускайте да опитате традиционните индийски сладкиши, като гулаб джамун и барфи.

Само през октомври имате възможност да се насладите на всички тези кулинарни изкушения за невероятната цена от 1700 лева. Изживейте Индия и нейната изискана кухня заедно с нас.

Какие включены затраты в стоимость экскурсии?

Стоимость экскурсии включает авиаперелет, проживание в отеле, питание, трансферы и местные экскурсии.

На какое количество дней запланирована экскурсия в Индию?

Экскурсия в Индию запланирована на 10 дней и 9 ночей.

Где будет размещение во время экскурсии?

Во время экскурсии группа будет размещена в отеле категории 3 или 4 звезды.

Какие основные достопримечательности будут посещены во время экскурсии?

Во время экскурсии будут посещены такие достопримечательности как Тадж-Махал, Кхаджурахо темплажи, Гвалиорский форт, Джайпурский форт и другие.

Какие дополнительные расходы могут возникнуть во время экскурсии?

Во время экскурсии дополнительные расходы могут возникнуть на личные расходы, например, покупка сувениров или дополнительные экскурсии, которые не входят в стоимость тура.

Какая длительность специальной экскурсии в Индии в октябре?

Специальная экскурсия в Индию в октябре продлится 7 дней и 6 ночей.

Екскурзии Индия, с цени и оферти


За да намерите оферти за екзотични пътувания в Индия, можете да направите следните стъпки: Онлайн търсене: Използвайте търсачката на интернет, за да намерите туристически агенции и туроператори, които предлагат пътувания до Индия. Можете да въведете ключови думи като "екзотични пътувания Индия" или "турове до Индия" за по-добри резултати. Уебсайтове на туроператори: Посетете уебсайтовете на различни туроператори, които организират пътувания до Индия. Там често ще намерите информация за текущи оферти, маршрути, цени и включени услуги. Туристически агенции: Свържете се с местни туристически агенции или агенции за пътувания и попитайте за специални оферти и пакети за Индия. Те могат да ви предоставят персонализирани предложения в зависимост от вашите предпочитания и бюджет. Онлайн туристически форуми и рецензии: Прочетете отзиви и препоръки от други пътувачи, които са посетили Индия. Това може да ви помогне да намерите добри туроператори и да научите повече за техните услуги. Сравнете офертите: След като съберете информация за различните оферти и цени, сравнете ги, за да изберете най-подходящата за вас. Не забравяйте да проверите текущите условия и ограничения, свързани с пътуванията до Индия, като визови изисквания, здравни препоръки и други важни детайли, преди да резервирате пътуване.